• 20

    Feb

    REBONDING SAK DURUNGE SHOLAT JAMAAH

    Man Haji Soleman seru senenge, weruh anak lanang hang kuliah nang IAIN Suroboyo mulih. Paran maning ndeleng dadandane, nggaRari Man Aji Soleman rodok gawok. Bengen budal nang Suroboyo rambute brintik, gok iki salin dadi lurus (keceng), klimis lan gemilap pisan. Kari berahi rambut siro saiki Lik? takone Man Aji nang anak lanange hang aran Sonhaji. Nggih Pak, kersane katon rapi. Ketang kulo diwadani kalih konco, terose rambut kulo jibros koyo gundoruwo, sambate Sonhaji nang Bapake hang during ilang gawoke. Isun setuju Lik, kadung koyo saiki. Masalahe iku, bengen kan britik kok biso dadi koyo gedigi iki diapakene? dedese Man Aji Soleman nang Sohaji. Niki namine direbonding Pak, jare Sonhaji. Paran maning iku Lik? Siro iki serto nang Kutho omongane aneh-aneh. Sak weruh isun, kadung rambut k
-

Author

Follow Me